Известие

Collapse
No announcement yet.

Аудио за 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аудио за 159

Не пускам темата в раздела за Аудио, защото още нищо не съм измислил/направил. Просто не ми харесва звукът от щатните говорители на 9-ката. Имам и събууфер на кората отзад, но ми се струва, че той е само за самочувствие, а не за някакви ниски звуци. Моля, ако някой е попадал на аудио проект за 159 да го сподели - ще е супер ако някой сподели и личен опит. Ако не се лъжа Yavor беше споменал за доработка на съб-а?
    Единственото, което намирам засега е: Некосметическая хирургия
    В алфаоунър не попаднах на нищо интересно. Та добре дошли са всякакви идеи .
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Yavor все още не е успял да извади радиото, за да прекъсне едно кабелче и системата да спре да си мисли, че е босе, а да си ползва съба като хората.
    При мен с БОСЕто звука е страхотен, само в ниските нива ми се губи малко бас, затова и исках да направя една доработка ама пустото заклещено радио ме спира, а проблема не е чак такъв, за да търся по жестоки начини.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Да попитам на решетките имаш ли надпис Bose - при мен само на съба отзад го има? Иначе като вадих говорителите на тях си пише. Липсва ми звука от старата кола - с DLS R6A предна линия и Hertz елипси звучи в пъти по-добре. Та един ден и тук ще ги сменя. На 159-ката като увелича повечко започва да криви, няма детайл, а баса е символичен
      Last edited by rossenvn; d.m.y г., 23:45.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Да, имам Босе ндапис на пищялките, има и съб-а.
        Не съм вадил говорителите за да ги видя.
        Детайлите са великолепни, малко ми липсва бас на мен. Мислех даже да имолантирам Блаупункт касата и усилвателя, които ми остамнаха от 156цата, ама нямам време да пускам окабеляване, че си е половин ден играчка.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Aз си мисля за някой фриеър съб на мястото на това недоразумение, дето е на кората отзад. Така няма да заема много място, а би трябвало и да свири. Но определено ще сменям говорители - при теб може и по-други да са, щом имаш надписи на пищялките.

Comment

имаше виде в тубата един сам си направи. оригиналното Босе, с аутпут от айпад мини 2. но сам си преправи централната конзола така че да влиза айпада на мястото на радиото, и като го няма да не е грозна дупка. видеото с преправянето на конзолата го има още https://www.youtube.com/watch?v=P_V9gAWDxzk
            но е махнал другото видео с обясненията за останалото от аудиото
            Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Ето и другото му видео, изглежда удобно и ще е приятна играчка, макар визуално малко да не ми допада.
              Ipad mini alfa 159

В коментарите попаднах и на едно руско:
              Ipad mini вместо NAVI

И двата варианта са май на заводския Бос, а аз търся по-скоро подмяна на щатни говорители, звукоизолация. Иначе в жабката имам USB и засега не планирам нещо такова или 2 DIN.

Comment

аз обмислям нещо такова, да си направя. интересно ми е кой в нашата татковина може да го направи и колко ще иска. не че ми пречи да си слушам радио, но за извънградско на дискове ми е мъка. аз дори мп3 нямам на моето.
                Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Имаше една правена в България с такава мултимедия и монитори на гърба на предните седалки, май беше форумна, но сега не се сещам къде я гледах.

Comment

http://aval-bg.com/gallery/gal_id/49
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

r6a иска яко уплътняване на всичко по вратите
                      ex - 147 16v multijet

Comment

С bituself бях постигнал задоволителни резултати. А тук, при тази метална кора ми се струва, че резултата също ще е добър.

Comment

Колеги , извинявам се за тъпия въпрос , но някой може ли да ми каже за какво се ползва USB-то в жабката и мога ли да ползвам телефона си като плейър , т.е. 3,5 мм жак може ли да се изкара ? Или някой ако знае лесен начин за връзка , нека сподели
                          sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

За флашка е USB-то.

Comment

С USB-то си пускаш музичка от флашката и си правиш ъпдейти на blue&me-то. Принципно трябва да можеш и директно да си плейваш от телефона музика през bluetooth. Това обаче не съм го пробвал, щото не ме кефи много, като опция. Иначе за повече инфо: blueandme.net
                              Last edited by iee; d.m.y г., 18:28.
                              Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                              Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                              JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Working...
                              X